Vodenje, varstvo in zaposlitev pod posebnimi pogoji

Enota Tončkin Atelje

Slikarsko keramični program, Tončkin atelje, enota Šiška, se nahaja na Parmovi 53 v Ljubljani.

Program trenutno sestavlja 17 uporabnikov in 3 zaposleni, ki skrbijo za vodenje, varstvo, zaposlitev, mentorstvo pri ustvarjanju in predstavitev ustvarjenih del, ter še ena zaposlena oseba, ki skrbi za promocijo in prodajo keramičnih izdelkov.

Delo v slikarskem in keramičnem programu je največkrat prepleteno. V slikarskem delu ateljeja nastajajo risbe, slike in ilustracije. V keramičnem delu ateljeja nastajajo uporabni in dekorativni keramični predmeti. S sodelovanjem obeh ateljejev nastajajo keramične skulpture in poslikave na keramiki. Slike atelje razstavlja na slikarskih razstavah. S sodelovanjem z zunanjimi ustvarjalci nastajajo konceptualne in ambientalne postavitve v galerijah. Izdali smo dve ilustrirani knjigi in trenutno nastaja tretja.

Keramični uporabni predmeti se znajdejo v rokah kupcev in stalnih naročnikov, največ pa se jih v zadnjem letu proda v Skrbovin’ci v centru Ljubljane.

Atelje se odpre zjutraj ob 7.00 uri. Ustvarjalno delo pričnemo ob 8.00 uri, prekine ga malica, ki je za uporabnike urejena v restavraciji na istem naslovu. Delo nadaljujemo do 14.00 ure.

Nekateri uporabniki so poleg dela v ateljeju vključeni tudi v storitvene dejavnosti matične enote v Šiški in trgovini Skrbovin’ca. Vrata na Parmovi 53 zapremo ob 15.00 uri.

 

Oddaja, poslovni prostor, pisarna: LJUBLJANA BEŽIGRAD, 84.56 m2 Parmova 53, 1000 Ljubljana

Kako do nas?  ZEMLJEVID

 

Kontakt: Erika Pavlin

059 021 462

030 705 803

erika.pavlin(at)vdc.si

 

SPLETNE STRANI Multimedija.net