Prijava na e-novice

 

Dolgoletna in bogata zgodba VDC Tončke Hočevar je sestavljena iz resničnih zgodb vseh, ki so bili in so soudeleženi ter delujoči v Centru. To so zgodbe o drugačnosti in enakosti, majhnih radostih, pa tudi grenkih trenutkih, zgodbe o trudu in potrpežljivosti, upanju, ustvarjalnosti in iznajdljivosti, zgodbe o sobivanju, pristnih nasmehih in objemih …

Za ogled vsebine kliknite na sliko.

 

   KATALOG 

 

 

 

                                               

 

 

                                                                                

                                                                                                                                                                 Vse te zgodbe so na tak ali drugačen način vtkane v naše izdelke in storitve in želimo jih deliti z vami. Morda se zgodi, da vas kateri od naših izdelkov posebej nagovori, vam morda pomežikne punčka iz ročno tkanega blaga, ali pa se vam nasmehne drobna ročno zgnetena glinena rožica, morda vam na uho zamijavka naš pisan maček, vas naša unikatna voščilnica iz ročno izdelanega papirja zvabi, da prijatelju sporočite lepo misel, morda glinene kroglice zaplešejo svoj ples in kot objem pristanejo okrog vašega vratu,...

   

Zgodbe so lepe, če se v njih vedno kaj zanimivega dogaja, zato je naša želja, vedno znova skrbeti za to, da bo naša ponudba še bolj zanimiva in posebna. Pri svojem delu težimo k temu, da so naši izdelki čimbolj kvalitetni, unikatni in z veliko vloženega truda in znanja ročno izdelani iz naravnih materialov, naše storitve pa prav tako konkurenčne in kvalitetne.

 

V svoji ponudbi želimo tudi mi čimbolj prisluhniti vam ter ponuditi prave izdelke in storitve za ustvarjanje vaših posebnih zgodb. V primeru, da iščete primerno darilo, poskrbimo tudi za lično embalažo iz lastnega ročno izdelanega papirja.


Vabimo vas k ogledu naše ponudbe na spletni strani ali v prodajnih prostorih centra, z željo, da se naše zgodbe preko našega dela, izdelkov in storitev širijo naprej. Pa da skupaj soustvarjamo nove, tudi v sodelovanju z vami!

 

Več informacij o ponudbi izdelkov in ostalih storitvah, ki jih nudimo s področja kooperantskih del lahko pridobite pri tehnologih VDC Tončke Hočevar:

   

Mateja Rudolf, tehnologinja                                Gregor Rozman, tehnolog         
031 776 751                                                   041 300 966
mateja.rudolf@vdc.si                                     gregor.rozman@vdc.si